3 Skisser – ap

Her kan vi se framsiden og de to undersidene til den første appen kalt “Hobocare”. 8-bit figuren har en merkelig boks rundt seg som ikke var der i Illustrator, men jeg planlegger å designe 8-bit karakterer fra bunnen av senere. Jeg ble ganske fornøyd med skissene, spesielt framsiden.

Hobocare er et spill som tar utgangspunkt i brukerens valg og verdier. Man starter som en hjemløs person, en “hobo”, og blir presentert med tre ulike valg. Disse får konsekvenser og man blir presentert med tre nye valg, basert på valget man først tok. Slik fortsetter det, og mange av veiene vil føre til tap ved at man dør på en rekke ulike vis. Det er bare noen rekker med bestemte kombinasjoner av valg som fører til at man vinner spillet. Hvis man taper kan man starte på nytt og jeg vil gjerne at man skal kunne se “stats” fra tidligere spill, samt låse opp ulike prestasjoner. De ulike valgene påvirker de tre barene man ser øverst på bilde to, happiness, reputation og cash. Dette kan virke som en indikator på hvilke valg man burde ta. Etter man har tatt et valg skal det komme opp en melding som sier hvilken situasjon valget ditt førte deg inn i. Man kan starte på nytt hvis man taper fordi det skal tilhøre sjeldenhetene å faktisk vinne spillet.

Dette er framsiden og de to undersidene til appen School planner (Schooler skulle det egentlig hete). Konseptet her er å holde rede på lekser og prøver på en enkel måte som ikke krever innlogging eller mange steg slik som itsLearning gjør. På framsiden skal det være en visuell presentasjon av dagen du er i nå og hvilke timer og friminutt du har. Man skal kunne legge inn prøver under ulike fag. Man kan sette påminnelser og når man får disse. Dessuten vil lekser som er lagt inn dukke opp som et rød sirkel med et et tall som tilsvarer antall lekser. I prøvefanen vil knappene med fagene på sakte gå fra grønn til rød ut ifra hvor mange dager det er til man har prøven. Lekser man legger inn i appen vil dukke opp 10 dager før man må levere de. Trykker man på faget i leksefanen vil man få opp leksene og hva de er. Første gang man åpner appen konfigurerer man fagene man har og timeplan.

 

Her ser vi den tredje appen “Cooking timer” som skal være en app for alle de som ikke har peiling på hvordan man koker, steker, varmer osv. Man skal enkelt kunne klikke seg inn på hva men skal gjøre med maten (så lenge denne prosessen ikke inneholder flere steg). Når man har klikket seg inn på hva man skal gjøre med maten skal man få valget mellom en rekke forskjellige kategorier som kan tilbredes på den måten man har valgt. Når man trykker seg inn på det man skal tilbrede skal det starte en nedtelling med en gang. Den skal være lett å bruke slik at det ikke er lettere å bare se på pakken til det man tilbreder. Man skal også kunne legge til egne matvarer som kanskje ikke er et vanlig produkt man finner på appen fra før.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s